Home Persoonlijk Praktijk Weblog Gastenboek Nieuwsbrief Links Contact
Home

Peter Jonckheere

Acupuncturist
Erkend lid EuFOM

Om goed te functioneren dient uw energie in evenwicht te zijn.

Gezondheid is streven naar een evenwichtige balans tussen de Yin en de Yang.

Er zijn 5 energetische niveau’s. Op welk niveau iemand functioneert kan met een eenvoudige kinesiologische test bepaald worden.

Wie zich op niveau 5 bevindt is quasi perfect in evenwicht. Niveau 4 is ook nog zeer goed. Er valt enkel hier en daar wat bij te schaven om een optimaal energetisch niveau te bereiken.

Zolang men zich op niveau 4 of 5 bevindt is men zelf perfect in staat om weerstand te bieden aan allerhande ziektes, disfuncties of ongemakken. Het lichaam kan die perfect zelf compenseren en zichzelf terug spontaan naar het energetische evenwicht brengen.

Wanneer men lager dan niveau 4 scoort is het lichaam niet meer in staat dit onevenwicht zonder hulp te herstellen. Dat kan een reden zijn dat om het even welke therapie iemand ondergaat, er onvoldoende of absoluut geen resultaat bekomen wordt. Eerst moet men energetisch minstens terug naar niveau 4 worden gebracht. Daarom kan een energetische ondersteuning noodzakelijk zijn, zodat de therapie die gevolgd wordt tot het gewenste genezend effect kan leiden.

Het energetisch niveau kan de sleutel zijn tot het al of niet slagen van de therapie die wordt toegepast. Ook de medicatie die wordt ingenomen kan bij een te laag energetisch niveau maar voor een beperkt percentage inwerken. Misschien is dit de reden dat het innemen van medicatie soms geen verschil maakt. Het rendement is te klein. Dit geldt ook voor gelijk welke behandeling U ondergaat. Hoe minder U scoort, hoe minder rendement van uw behandeling.

Een goede energetische basis is dus noodzakelijk om bij het evenwelke therapie een gunstig resultaat te boeken.

Via een éénvoudige kinesiologische test wordt het Energie-niveau (evenwicht) bepaald.